Mados tendencijos nuolat keičiasi ir nors rankines dažniausiai renkamės pagal gyvenimo būdą ir stilių, verta atkreipti dėmesį ir į aktualias sezono tendencijas, kurios 2021 metais yra ypač patrauklios ir išskirtinės – nuo mini rankinių, krokodilo odos imitacijos iki įspūdingo dydžio ir formų krepšių. Tad nieko nelaukę ir panagrinėkime kaip pasiruošti atrodyti stilingai ir madingai vasara.

Mažos rankinės ant peties: Maži rankinukai, kaip ir buvo galima tikėtis tapo itin populiaria tendencija tarp gatvės madistų, o ir pačios rankinės tapo labiau prisitaikančiomis ir panaudojamomis kasdienybėje. Tokio tipo rankinukai, gali būti nešiojami ant peties ar net nusisegus ilgąją petnešą, tiesiog rankoje, todėl tokia rankinė gali atlikti ne vieną stiliaus detalės funkciją. Taip pat reiktų nepamiršti ir klasikinių delninių su rankena, kurios pagyvins kiekvienos damos įvaizdį.

 

 

Nestandartinės, geometrinių formų rankinės: Dėžutės formos, mažos ir didesnės, apvalios, pailgos ar kitos netikėtos formos rankinės skirtos, kad nepamirštume, jog mada yra ir žaidimas. Tokios rankinės 2021 metais dominuoja ne tik kaip aprangos detalė, tačiau yra panaudojamos ir kasdienybėje derinant prie oficialios, žaismingos ar kasdienės aprangos.

 

 

Rankinės, kuprinės su kutais: Jei jūsų apranga yra ramių spalvų ar minimalistinio stiliaus, tada rankinė su kutais gali tapti jūsų pagrindiniu įvaizdžio akcentu. Drąsų stilių mėgstančios moterys gali rinktis rankinę su ilgais kutais, o santūresnį stilių mėgstančios prisikabinti kutų detalę prie mėgstamos rankinės.

 

 

Vintažinių formų rankinės ir tašės: Tarp ryškių spalvų ir ekstravagantiškomis detalėmis puoštų rankinių, populiarumu nenusileis ir vintažinio stiliaus rankinės, kurios stebins kiekvieną moterį savo neblėstančiu išskirtinumu ir net dygsniuotos odos detalėmis.

 

 

 

Krokodilo odos raštas: Tokio rašto rankinės ar kuprinės yra madinga klasika ir visada atrodys prabangiai net prie paprasčiausios aprangos. Krokodilo raštas gali dengti visą rankinę, kuprinę arba būti jos detale, tačiau bet kokiu atveju tokio tipo raštas suteiks jūsų pamėgtai rankinei išskirtinumo ir prabangumo.

 

 

 

Taip pat šį sezoną rekomenduojame rinktis didesnę rankinę ir prie jos priderinti mažą, to paties stiliaus ir tos pačios odos faktūros rankinuką, kad būtų galima nešiotis kartu ar atskirai, pagal poreikį.

Spalvos: Rankinių spalvos šį sezoną dominuoja nuo pastelinių iki neoninių atspalvių ar iš kelių spalvų derinių. Taip pat rekomenduojame vasarai rinktis saulėtą geltoną, įvairių atspalvių rausvą, rožinę, ryškią oranžinę, žalią ar net violetinius atspalvius. Tačiau visada klasika išlieka juoda ir pilka spalvos.

Svarbiausia: Rankinė turi būti kokybiška. Kiekviena moteris turi vadovautis savo kriterijais, pagal kuriuos vertina- kaina, tvarumas, ilgaamžiškumas, kurios yra labai svarbios renkantis kokybišką rankinę.

Svarbiausia atrasti savo favoritę.